Vrienden van Leidsche Boys

Door middel van een bijdrage van € 25,00 per jaar behoort u tot de “Vrienden van v.v.Leidsche Boys” en steunt u hiermee de vereniging. Als ”tegenprestatie” staat uw naam (of hetgeen opgegeven als tekst) vermeld op een bord in ons clubgebouw en op deze website.

Het totaalbedrag van de bijdrage wordt gebruikt voor de aanschaf van “speciale dingen”.

Tot op heden aangeschaft of besteed aan volgende zaken: meubilair kantine, defibrilator, doeltjes G-jeugd, alarminstallatie, renovatie toiletruimten, een lcd scherm, steigerhouten terrasmeubels te gebruiken voor tv uitzendingen en info vv Leidsche Boys en besteding aan de Jeugdafdeling.

De komende bijdrage voor het jaar 2018 zal worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe defibrilator gezien de ouderdom van het huidig apparaat.

Indien u lid wenst te worden van de Vrienden van Leidsche Boys of vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan contact op.

Namens het bestuur van de v.v. Leidsche Boys, alle deelnemers hartelijk dank

T NEUTEBOOM – HENK DE FABER
MICHEL & YOSKA – T DE WIT