Aanmelden of Overschrijven seizoen 2018-2019

Aanmelden als lid bij de vv Leidsche Boys kan iedere woensdag- of vrijdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur, iedere zaterdag en zondag in ons clubgebouw of anders dagelijks via onze website.

U voetbalt of heeft gevoetbald bij een andere club dan kan dit tot uiterlijk 14 juni 2018.

Vraag hiervoor naar het formulier aan de bar.

U wilt de v.v. Leidsche Boys verlaten?

Jammer, maar veel succes en plezier bij uw nieuwe vereniging!

Meld u aan bij uw nieuwe vereniging voor 15 juni 2018, het overschrijven gaat digitaal, spelerspas niet meer nodig.