Competitieindelingen seizoen 2018 – 2019 bekend

Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden. In het weekend van 1 en 2 september worden de eerste bekerwedstijden alweer afgewerkt. Inmiddels is van elk team de indeling geplaatst op de persoonlijke teampagina. Op deze pagina kan je overigens ook de standen terugvinden zodra de competitie is begonnen.

Omdat er sinds kort een nieuwe website is, willen we vragen aan alle teams van Leidsche Boys een elftalfoto aan te leveren voor de teampagina. Indien je hier geen mogelijkheden voor hebt, of er is simpelweg nog geen foto beschikbaar, neem dan even contact op. Er is binnen onze gelederen die graag voor jullie een elftalfoto maakt – kosteloos.

Hou de website de komende dagen goed in de gaten. Er gaan geruchten dat er wederom een openingsfeest zal plaatsvinden. Later meer hierover!

Wil jij spelen bij de gezelligste voetbalvereniging?

Leidsche Boys blijft waar het hoort; op Sportpark de Vliet 

De media zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest te speculeren over de toekomst van Leidsche Boys. Zou dit ons laatste seizoen zijn? Zouden we – al dan niet verplicht moeten verkassen? Het doet ons deugt te kunnen mededelen dat wij de komende jaren nog zullen blijven voetballen op Sportpark de Vliet! Als nieuw lid bent u dan ook van harte welkom bij onze – o, zo gezellige voetbalvereniging!

VV Leidsche Boys

Voorschoterweg 8C
2324 NA Leiden
Tel: 071 – 531 08 44
E-mail: info@vvleidscheboys.nl

Inschrijven nieuwsbrief

Website ontworpen en ontwikkeld door 

Scroll naar top